Destency, Dusting off the diamonds.

Wij zijn een jong Social Media marketingbureau dat geobsedeerd is in uw bedrijf waardevoller te maken. Wij zijn optimistisch over de toekomst en willen de nieuwe digitale mogelijkheden gebruiken om een betere ervaring te creëren voor u en uw klanten.

Our Story

Wij zijn een Social Media marketingbureau dat zijn passie vind in uw bedrijf waardevoller te maken. Wij zijn optimistisch over de toekomst en willen de nieuwe digitale mogelijkheden gebruiken om een betere ervaring te creëren voor u en uw klanten.

Wij focussen ons op Mkb-bedrijven die graag Social Media in hun toolbox willen. Wij geloven dat we met optimisme, denkend in oplossingen en een hoop creativiteit uw bedrijf een boost kunnen geven.

Destency streeft naar een transparante samenwerking en staat hierbij open voor moeilijke vraagstukken, waar geen vraag of idee te gek is. Of u nu behoefte heeft aan een transformerende marketingstrategie, communicatie, digitale ervaringen of meer waardevolle relaties met uw klanten.

Wij staan klaar om deze opdracht voor u uit te voeren. Met uw visie als ons doel.

Missie

In een wereld die snel veranderd, moet er soms ook snel gehandeld worden. Alleen offline aanwezig zijn is niet meer denkbaar. Destency ontzorgt zij die hun digitale aanwezigheid willen vergroten. Wij maken ons druk om uw online succes, zodat u verder kan gaan met ondernemen.

Visie

Ondersteunen en volledig ontzorgen in de digitale wereld
met de nieuwste trends en mogelijkheden.

Ons team

Stan

Co-founder

stan@destency.com

Dejan

co-founder

dejan@destency.com